Telefon: +36 29 310 320

ÁSZF

twitter
Január 2020
V 5121926 
H 6132027 
K 7142128 
Sze18152229 
Cs29162330 
P310172431 
Sz4111825  
  Nyílt nap
  Versenynap
  Zártkörű rendezvény
  Egyéb
zoom in zoom out

Az Euro-Ring versenypálya használati feltételei.

A versenypályát mindenki kizárólag a saját felelősségére és kockázatára használhatja.Alkoholos befolyás vagy egyéb bódító szer hatása alatt álló személy a versenypályát nem használhatja. Az előírásokat és a pályafelügyelő utasításait minden körülmények között be kell tartani.
A résztvevő felelős minden kárért, amit ő vagy a gépjárműve okozott a versnypályán vagy a boxban.
MOTORKERÉKPÁRRAL CSAK BUKÓSISAKBAN ÉS TELJES MOTOROS-BŐRRUHÁBAN LEHET HASZNÁLNI A VERSENYPÁLYÁT. A BÉR-GOKART PÁLYA HASZNÁLATA A MINIMUM 120 CM-ES TESTMAGASSÁGHOZ KÖTÖTT.

A versenypályára csak kifogástalan műszaki állapotú gépjárművel lehet rámenni.
Egy jármű műszakilag kifogástalan állapota alatt értendő:
– a működőképes fékberendezés
– a kifogástalan gumik
– a versenypálya mindenkori zaj-, és hangelőírásainak megfelelő kipufogórendszer

Az általános műszaki állapotnak működőképességet és üzembiztonságot kell biztosítania. A gokartból kiszállni csak valamennyi jármű megállása után szabad. Üzemzavar vagy egyéb probléma esetén a gokartban ülve kézfeltartással kell a pályafelügyelőnek jelezni.
A Ringrace Bt. fenntartja magának a jogot, hogy a műszakilag kifogásolható állapotú járműveket kizárja a pályáról.
A résztvevő kinyilvánítja, hogy ismeri és figyelembe veszi az általánosan érvényes (FIM és FIA) zászlójeleket és az annak megfelelő magatartási szabályokat.
Azonnali kizáráshoz vagy kértérítési igény támasztásához vezet a zászlójelzések, ill. a Ringrace Bt. utasításainak figyelmen kívül hagyása, vagy a nem megfelelő viselkedés, szándékos ütközés, ill. rongálás.

Lemondó nyilatkozat

A résztvevő kötelezi magát arra, hogy minden – a használattal összefüggő és az az alapján keletkezett – kár és/vagy balesetből következő kártérítési ill. fájdalomdíj igényéről lemond. A versenypálya használata kizárólag saját kockázatra történik.

A Használó nyomatékosan és korlátozás nélkül kinyilvánítja, hogy érvényes és korlátozás nélküli jogosítvánnyal rendelkezik. Kötelezi magát, hogy csak olyan járműveket üzemeltet, vagy vezet, amelyek a jogosítvány törvényes előírásainak megfelelnek.

Az Euro-Ring versenypályán kép/hang/videofelvétel is készülhet, amelyen Ön – mint a pálya használója – feltűnhet, de semmilyen követeléssel nem élhet a szervezőkkel, a felvétel készítőivel, ill. annak jogos felhasználóival szemben.