Telefon: +36 29 310 320

Motor

twitter
Február 2019
V 3101724 
H 4111825 
K 5121926 
Sze 6132027 
Cs 7142128 
P181522  
Sz291623  
  Nyílt nap
  Versenynap
  Zártkörű rendezvény
  Egyéb
zoom in zoom out

MOTOROS ÚJDONSÁGOK! 

Kedves Motoros Barátaink! 

Kedvezményes esti (18-tól 20 óráig) motorozások - Amennyiben érdeklődik a kedvezményes esti motorozás iránt kérjük írjon az info@euroring.hu címre , vagy iratkozzon fel hírlevelünkre- így mindig előre értesíthetjük a következő időpontokról. A kedvezményes esti motorozás időpontjainak gyakorisága Öntől is függ. Amennyiben elegendő érdeklődő jelentkezik – gyakrabban szervezünk kedvezményes esti motorozást!

Motoros akciós napokat is szervezünk  - Azért, hogy minél többen próbálhassák ki a száguldást a biztonságos körülmények között. Az akciós napokon jelentős kedvezményt nyújtunk listaárainkból. Ha nem akar lemaradni az akciós időpontokról látogasson vissza a honlapra, vagy küldjön mailt az info@euroring.hu címre – így mindig előre értesítjük a következő akciós időpontokról!

Motoros csoportbontás: Amennyiben a résztvevői létszám megkövetelei, a biztonságos pályahasználat érdekőben csoportokat alakítunk ki. 15 főtől 2 csoport 30 perces bontásban, 35 főtől 3 csoport 20 perces bontásban. 

 

Szeretjük a sebességet.
De a biztonságot is.

Nyílt napjaink célja, hogy a motorosok a Nagykörút helyett biztonságos körülmények között tesztelhessék motorjukat és saját képességüket. Minden kanyarkombinációnknál kavicságy és/vagy szabványos gumifal szolgálja vendégeink maximális biztonságát. A pályahasználat rendjét az adott nyílt napon résztvevők számától függően alakítjuk ki.
A pálya mellett büfé, valamint zárt parkoló várja vendégeinket. Árainkat itt találja.

2016-ban is szerettel várjuk a két kerék szerelmeseit!

A versenypályát mindenki saját felelősségére veszi igénybe! A nyílt napok időpontjáról a bal oldalon található naptárból, a pályahasználattal kapcsolatos szerződési feltételekről pedig az ÁSZF menüpontunk alatt tájékozódhat.